Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Обучение на тема „Трафика на хора“

25 април 2016, Понеделник | 11:36 | прессъобщение

Община Велинград организира обучение на тема „Трафика на хора“

В СОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ бе проведено обучение на тема „Трафика на хора“, организирано от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви към Община Велинград. Лектор на обучението бе клиничен психолог от град Пазарджик, който благодари на Община Велинград , МКБПП и СОУ „Св. св. Кирил и Методий“ за реализирането на обучението.

Представен бе случай на жертва на трафик, презентация и  видеоклип за „Трафика на хора“. Учениците от Х и ХІ клас, обсъдиха  с г-жа Калоферова колко е голяма опасността и какви капани крие „Красивата страна на злото“.  Процесът на преход от детството към зрелостта е период, в който рискът от трафик е повишен. Коментирани бяха характеристиките на „Трафика на хора“, рисковите фактори и засилване бдителността на младежите. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени