Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

В ЦДГ „Еделвайс“- обучение по екологично възпитание

26 януари 2014, Неделя | 21:44 | образование

В ЦДГ „Еделвайс“ започна обучение по екологично възпитание

В ЦДГЕделвайс“ с директор Величка Манева започна обучение по екологично възпитание и поведение по проект „Ранна социализация и адаптация към образователния процес на децата и учениците от етническите малцинства за по-успешната им бъдеща социална и трудова реализация“ .Подготвителните групи в градината са с над 60% ромски деца, които са и редовни в посещението си. Главната цел на проекта е образователна интеграция на децата и даване основа на екологично поведение и в него са предвидени дейности с родители, които  на специална родителска среща ще бъдат запознати с дейностите по проекта. В дейностите по проекта са включени 4 групи, като дейностите са съобразени с възрастта на децата. Проектът ще приключи с изложба с творби от природни и рециклирани материали и хепънинг на тема „Земята е наш общ дом“.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени