Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нови постижения за децата от ОДК

02 юни 2010, Сряда | 12:05 | общество

Децата от ОДК обраха всичките награди във фестивал”Медени звънчета”

За пореден път децата от Общински детски комплекс-Велинград обраха всичките награди във фестивал ”Медени звънчета”. На 29 май 2010 година в зала „Маестро Георги Атанасов” град Пазарджик се проведе национален конкурс за певци и инструменталисти „Медени звънчета”. ОДК участва с деца от школата по пиано с ръководител Ирина Байрактарова и вокална школа „Караоке” с ръководител Юлиана Ковачева. В първата част се представиха децата от музикални училища, където нашата участничка Десислава Чаушева спечели бронзов медал, което е високо призвание за работата в школата и ръководителката й.

В раздела естрадно пеене всичките награди бяха спечелени от вокална група „Караоке”:

  - Златен медал за Сонай Юсеин
  - Златен медал за Мария Пашова
  -Златен медал за Милена Кадреева
   -Златен медал за вокалната група
   -Златен медал за дуетното изпълнение на Мария Пашова и Сонай Юсеин
    -Сребърен медал за Теодора Алескиева
    -Сребърен медал за дуетното изпълнение на Надежда Сапунджиева и Диана Чолакова.

Журито с председател Гаро Балтаян /Преподавател в САЩ/, Илия Ангелов/бивш вокалист на „Диана експрес”/ и още трима преподаватели в музикалната академия в Пловдив ,поканиха на сцената Юлиана Ковачева за да изкажат възхищението си от високо професионалната работа в ОДК.

    Дълго звучаха аплодисментите за талантливите деца на Велинград!

Коментари

Много се гордея с вокална група''Караоке''.Но най - много се гордея с нашата ръководителка,която ни подкрепяше през всичките години,които сме били заедно!Изкренно много благодаря на госпожа Юлияна Ковачева,която ни е обучила да бъдем толкова силни и да вярваме в себе си!Благодаря госпожо!

#6 Мария Пашова в Понеделник, 28 юни 2010 18:34

BRAVO NA DECATA OT VOKALNA GRUPA "KARAOKE" I GOSPOJA KOVACHEVA,BRAVO SLED MNOGOTO RABOTA IDVAT I GOLEMITE NAGRADI PRODALJAVAITE VSE TAKA, A NIE SHTE SE GORDEEM S VAS USPEH !!!!!

#5 NELI в Събота, 05 юни 2010 21:38

wayy strahotnoo

#4 в Четвъртък, 03 юни 2010 13:56

karaoke karaoke karaoke

#3 nadeto в Сряда, 02 юни 2010 21:39

BRAVO-BRAVO-BRAVO

#2 ANONIM в Сряда, 02 юни 2010 21:32

Г-жо Ковачева, още не сте си писали рецензия или похвала? Закъснявате ....и защо ? да са живи и здрави децата и да ги преследва таланта !!!

#1 в Сряда, 02 юни 2010 13:57

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени