Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ОДЗ "Фантазия" - високо оценена

27 март 2010, Събота | 16:20 | общество

Високи постижения по програмата "Стъпка по стъпка"

Деца от одз фантазия   В последния ден от тридневната областна конференция по предучилищно възпитание "Водим бъдещето за ръка", на 26 март, ОДЗ "Фантазия" бе посетена от много учители и директори от областта, заедно с Мариана Гигова от РИО "Пазарджик". ОДЗ "Фантазия" е една от седемте детски градини, която работи по програмата "Стъпка по стъпка" от 1994 год. Нагледно бе изнесен открит момент в центровете Изкуство, Ограмотяване, Готварство и Наука под вещето ръководство на Вилдена Рашид.

   Децата показаха, че умеят отлично да се ориентират върху глобус, да нареждат пъзел, умело да въртят миксера и разбилат сметана, която ползват за украса в центъра "Наука". Отличната работа и професионализма на директорката Мая Ямакова и нейния екип бяха високо оценени от Мариана Гигова.

Вижте част от мероприятието:

Get Adobe Flash player

Коментари

:) Аз съм на видеото при Готварство! :D

#4 Анонимен в Четвъртък, 12 февруари 2015 21:50

ОДЗ Фантазия е копнало моя гатанка за Пинокио и си я е присвоило. Казвам се Екатерина Митева член съм на сдружението на писателите във Варна , автор съм на много документални предавания по тв МСат, работя като сценарист и журналист. По този повод ще ви кажа, че законът за авторското право налага тежки санкции за злоупотребяване с лично творчество. Гатанката е следната "Имам дървена глава, имам шапка от кора, малък съм, но съм сърцат, бродя аз от град на град... " Няма смисъл да продължавам. Всъщност мога да продължа! Автор съм на доста издадени детски творби, освен въпросната гатанка!:)Очаквам официално извинение. Писах вече на електронната поща нашефката на ОДЗ- то, задена в интернетната им визитка, но отговор не съм получила все още!

#3 в Понеделник, 12 март 2012 20:56

:)

#2 в Понеделник, 03 октомври 2011 13:46

Браво колеги за постера! Интересен замисъл - от паста за зъби ,захар и какво ли не стана невероятна полярна картина . СНИМАЙТЕ ,АКО МОЖЕ ОТБЛИЗО ПОСТЕРА.

#1 виви в Четвъртък, 15 април 2010 10:53

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени