Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Огнеборци от Велинград гасиха пожар в Ракитово

09 юни 2013, Неделя | 16:26 | криминална

Огнеборци от Велинград гасиха пожар в стопански постройки в Ракитово

Сградата на РУП Велинград

По информация на  ОД МВР, в петък, около 19.20 ч. възникнал пожар в стопанска постройка  в Ракитово, собственост на 34 годишен ракитовец. Огънят обхванал и съседните плевни. На мястото на пожара пристигнали два противопожарни автомобила на РСПБЗН- Велинград с дежурната смяна огнеборци и патрул на местния участък „Полиция“. Огънят унищожил напълно една от постройките, дърва за огрев и стопански принадлежности. Изясняват се причините, довели до инцидента и щетите от него и е образувано дознание.

Коментари

защо нищо не е качено от тържеството от АНСАМБЪЛ БЪЛГАРЕ нали играха тук във Велинград :y :y :y :y :y :y :y :y :y :y :) :) :) :) :) :)

#1 в Неделя, 09 юни 2013 21:26

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени