Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Пуснаха официално околовръстния път

26 ноември 2009, Четвъртък | 08:51 | прессъобщение, политика

ДЪРЖАВНА ПРИЕМАТЕЛНА КОМИСИЯ ПУСНА В ЕКСПЛОАТАЦИЯ ОКОЛОВРЪСТНИЯ ПЪТ И КОЛЕКТОРА

Асфалт /visualpanic/flickr   19-членна държавна приемателна комисия, назначена със заповед на зам.-директора на ДНСК-Пазарджик инж. Г. Даракчиев и оглавявана от инж. Христо Тошков, мл. експерт ”Строителен контрол” РДНСК-Пазарджик, инспектира строителството на обект” „ОКОЛОВРЪСТЕН ПЪТ ВЕЛИНГРАД (ИЗТОК) връзка между път П-84 и път Ш-843 от км 0+000 до км 5+195 между път П-84 „Звъничево - Велинград-Якоруда" и път Ш-843 „Велинград - Сърница": от км 0+034 до км 0+967 -1 етап" - /част „Пътна", част „Електро"- Улично осветление,част „организация на движението"/ и „КАНАЛИЗАЦИОНЕН КОЛЕКТОР IX: от мост на р. Чепинска до РШ14 -1 етап и от РШ14 до заустване в съществуващ главен колектор V на ул."Г. Кирков" - IIетап".

   След оглед на строежа, направени замервания и изпитвания съгласно представените документи, на основание чл.169 ал.1 от ЗУТ приемателната комисия състави протокол образец № 16 с предписание за издаване на разрешение за въвеждането на обекта в експлоатация. Строителството на околовръстния път е финансирано от Министерството на регионалното развитие и благоустройството по проект на програма ФАР, като първият етап възлиза на стойност 1 400 000 лв. За колектора са изразходени 300 000 лв, като финансирането е от Община Велинград със средства, осигурени от МРРБ.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Да бъдеш „Junior”
03 февруари 2020 | 16:24
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени