Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Опит за поставяне на незаконен стълб

25 април 2014, Петък | 19:59 | общество

Наглостта на служителите от VIVACOM

Днес, след 16.30 ч. екип на VIVACOM направи опит да започне незаконен строеж върху чужда земя – улица, общинска собственост, находяща се срещу имот на ул. „Бор“ №7. Целта им бе да поставят незаконен стълб за прекарване на въздушна мрежа на VIVACOM. На въпроса на съседи дали разполагат с разрешение за строеж за поставяне на този стълб, първоначално господата от VIVACOM излъгват, че имат такова. След  настояване на съседите, изискващи от екипа на Виваком да представят разрешението, се стига да остър спор, в който служителите признават, че реално разрешение нямат.

Припомняме, че във Велинград, като курортен град, е абсолютно забранено прокарването на подобни въздушни мрежи. Вместо тях, трябва да бъдат изградени подземни мрежи.

Всеки гражданин знае тежката, тромава процедура от VIVACOM  за съгласуване на визите за проектиране на инфраструктурни  трасета. Днес господата от VIVACOM направиха опит да прескочат законовите процедури. Явно, такива действия на представители от VIVACOM са редовна практика и там, където успяват – минават.

Знаейки, че са в нарушение, след дългата размяна на остри реплики, те не успяха да свършат започнатата  работа по поставянето на стълба. Препоръчваме на VIVACOM да спазват законовите разпоредби , така както те го изискват от всеки гражданин, ползващ тяхната услуга за съгласуване на трасета..

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Да бъдеш „Junior”
03 февруари 2020 | 16:24
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени