Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Още една стъпка нагоре

07 февруари 2019, Четвъртък | 19:35 | образование

Още една стъпка нагоре

В това динамично време, времето на дигитализацията, ние, учителите трябва да потърсим правилния път към промяна, за да не загубим битката с технологиите. Колкото и да не искаме, крайно време е да си признаем, че отдавна не сме единственият източник на информация за нашите ученици. Това е и една от причините обучителният процес да става все по-досаден и непривлекателен за  младото поколение, тъй като те са наясно, че всичко, което искат да научат, днес е на един клик разстояние. И тук идва въпросът как да върнем интереса на учениците, така че хем учебният процес да бъде ефективен, хем занимателен. Оказва се, че желаното училище се нуждае от учители на бъдещето.

Поради тази причина единадесет  преподаватели от Иновативно средно училище „Св. св. Кирил и Методий” преминаха обучение и усъвършенстваха своите умения, свързани с използването на Google инструментите за образование. Сертифицираните Google учители вече внедряват приложенията в ежедневната си работа. Електронната платформа е изключително удобна и практична, като помага за по-бързото, лесно и интерактивно организиране на образователния процес.

     И така, да тръгваме на училище… с Google!

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени