Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Успешен годишен отчет

23 ноември 2009, Понеделник | 22:11

Отчет на Общинска администрация за изминалата година

Бабучи Янчев Лебанов Цветанова Кехайова   Пълен отчет за работата на Общинска администрация в периода ноември 2008 - ноември 2009 направи кметът на Община Велинград Иван Лебанов. Днес, 23 октомври, той свика пресконференция в малката зала на общината. На пресконференцията заедно с него присъстваха зам. кметовете Янчев, Кехайова, Бабучи и Цветанова, както и Радка Русева, директор на Дирекция “Европейски програми и проекти” и също Росица Пашова - PR на Община Велинград.

   Кратко изложение на отчета направи Иван Лебанов. Може да прочетете подробния отчет тук:  Отчет за работа на Общинска администрация. В заключение г-н Лебанов каза, че като кмет на втората по големина община в Пазарджишка област в мандата си ще се ръководи от управленската си програма и общинския план за развитие. "...Показахме, че работим в екип, показахме, че имаме възможности, но все пак, мисля, че сме длъжници на хората във Велинград" - допълни по-късно Лебанов.

   Въпроси към кмета и заместниците му бяха отправени от представители на някои местни медии, които получиха компетентни и изчерпателни отговори.

   Вижте част от изложението на Лебанов:

Get Adobe Flash player

Коментари

mani taka si e, lebana qko deistva za grada, drugiq mandat pove4e

#3 lim в Вторник, 01 декември 2009 18:54

Съгласен съм. Толкова деен кмет не бях виждал във Велинград. Доста улици са асфалтирани, браво!

#2 Spas в Сряда, 25 ноември 2009 10:54

edin kmet ot tolkova godini koito misli za grada bravo kmete prodalgavai vse taka

#1 pitanka в Сряда, 25 ноември 2009 00:19

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени