Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Отчетно-изборно събрание на НЧ „Отец Паисий-1893“

13 юни 2013, Четвъртък | 14:57 | общество

Събрание на НЧ „Отец Паисий-1893“

Отчетно-изборно събрание на НЧ

На 12-ти юни  в 18ч. се проведе отчетно- изборно събрание на НЧ „Отец Паисий-1893“. В дневния ред бяха заложени 7 точки:

-Отчет за тригодишния период- докл. Цв. Котев

-Отчет на поверителната комисия за тригодишния период- докл. Вл.Деспотски

-Изменение на устава –докл. Иван Стоянов

-Приемане на бюджет 2013

-Избор на читалищн настоятелство-

-Избор на председател

-Избор на поверителна комисия

Председател на събранието бе Елена Янева- Зисова, а протоколчик- Славка Жекова

За правилно протичане на събранието бяха избрани работни комисии:

-Мандатна- с  председател Валя Тетева, членове- Весела Цинцева и Иван Бандаков

-Комисия по предложенията- с председател Владимир Рашков и членове- Росица Паунова и Зоя Антонова

-Комисия за провеждане на избора- с председател Атанас Денизов и членове- Христина Ненова, Йорданка Никова, Сталинка Пещерска и Николина Попова

-Поверителна комисия- Владимир Деспотски, Борислав Прегьов, Димитър Топорчев

Съставът на новоизбраното читалищно настоятелство е: Васил Аврамов, Сталинка Пещерска, Тодор Шейнов, Таня Иванова, арх. Тодор Енев, Михаил Михайлов, Невенка Ролева , Цветан Котев, Иван Тричков.

Новоизбраният председател на НЧ „Отец Паисий-1893“ Велинград е Цветан Котев.

Коментари

В залата се събраха 115 от регистрираните 207 членове,но забележете с колко гласа е прието решението за ИЗБОР на КОТЕВ - 110 гласа “за”, 4 “против” и 7 “въздържал се" = 121 гласували !!!!!! Но реално регистрираните при влизане са 115 !? Пълен фарс!! :n

#3 без коментар в Петък, 21 юни 2013 13:50

Веднага след Цветан Котев на сцената застана Георги Паризов, който каза, че има 13 години стаж в духовия оркестър и съобщи, че преди дни е подал сигнал до Районна прокуратура във връзка с дейността на читалищното ръководство. Той разказа, че на два пъти е подавал до читалището писма-заявления с искане за достъп до обществена информация, но вместо това е получил “арогантен отговор”. Г-н Паризов изтъкна, че финансовият отчет е трябвало да бъде приет до март, че на сайта на чиатлището липсват декларации за конфликт на интереси, че мандатът на ръководството е изтекъл 25 дни преди отчетно-изборното събрание. Той попита защо през януари музикалната школа е била затворена и поиска яснота за договорите за отдаване на помещения под наем.

#2 Komentar в Петък, 21 юни 2013 09:14

Свои предложения за работата през следващия 3-годишен период направи Иван Казалиев, който поиска сцената да отговаря на изискванията за противопожарна безопасност, читалището да работи по проект за геотермално отопление и средствата да се разпределят справедливо между самодейните състави, като посочи, че група “Велина” не е получила подкрепа за участие в международен фестивал във Варна.

#1 Kazaliev в Петък, 21 юни 2013 09:12

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени