Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Събрание на Съюза на слепите във Велинград

26 май 2010, Сряда | 17:05 | общество

Отчетно-изборно събрание на ТСО

Събрание на Съюза на слепитеНа 26-ти май от 10 ч. в голямата зала на Община Велинград Териториалната съюзна организация проведе своето отчетно –изборно събрание за период от 5 години. Събранието, на което  присъстваха 94 съюзни члена, бе ръководено от Мария Димова-председател на местната организация на слепите. Гости на това събрание бяха Велик Атанасов – председател на Районната организация на слепите, Коста Дечев – председател на Районния контролен съвет – Пловдив, Ани Караиванова – сътрудник на председателя в Пловдив, г-жа Рачева от Дирекция социално подпомагане и Диана Кехайова – зам. кмет на Община Велинград.

В обръщението си към всички присъстващи Диана Кехайова сподели: „Искам да ви кажа и уверя, че Община Велинград е ваш партньор и заедно ще може да постигнем много по-големи резултати. Интеграцията на хората с увреждания е наша приоритетна цел и затова Общината има почти пълния набор от социални услуги. Предстои разработване на областна стратегия в развитието на социалните услуги”.

Събранието мина в следния дневен ред:

1. Отчет за ТСО – Велинград за пет годишен период.
2. Програма за работата на ТСО.
3. Избор на председател и членове на управителен съвет.

Новият управителен съвет, който бе избран, се състои от седем човека: Мария Димова – председател и членове – Йорданка Живкова, Николина Гинева, Бойка Зарева, Мария Калъчева, Калинка Благова и Николина Дамова.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени