Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Откриха Шестия международен фестивал на музикалния филм

26 август 2016, Петък | 17:27 | прессъобщение

Откриха Шестия международен фестивал на музикалния филм

Днес, в 11:00ч., пред паметника на Николай Гяуров, кметът на Община Велинград официално откри Шестия международен фестивал на музикалния филм, който носи името на една легенда в оперното изкуство- Николай Гяуров. 

„Провеждането на фестивала е продължение на целия културен афиш наОбщина Велинград.”

-добави още г-н Коев и приветства гражданите и гостите на града с "добре дошли" , с което сложи началото на поредната културна атракция в нашия курортен град. 
В конкурсната програма на фестивала са включени 18 филма, които са на различна тематика. Те ще бъдат излъчени на три различни места: художествената галерия, детската сцена в Боров парк и на площад „Николай Гяуров”. Освен български автори, имат участие и македонските ни съседи.
Фестивалът ще бъде закрит на 28 август/неделя/ от 20:30ч. на площад „Николай Гяуров” с прожекция на „Да обичаш Кармен”- един филм на Найо Тицин, с участието на Александрина Пендачанска. Тогава ще бъдат връчени и наградите на призьорите от конкурсната програма.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени