Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Будни ученици - добри математици

28 октомври 2011, Петък | 14:38 | образование

Открит урок по математика в СОУ "Св. Св. Кирил и Методий"

Димитър Попов с ученициДни преди първи ноември - Денят на народните будители, господин Димитър Попов проведе един нетрадиционен урок по математика. Будни, умни, талантливи, децата от 5А и 5Б клас демонстрираха своите математически познания пред всички, изпълнили кабинета по математика - ученици от СОУ "Св. Св. Кирил и Методий", ОУ "Христо Ботев", учители по математика от Велинград, Драгиново, Ракитово и Пазарджик. Специален гост на урока бе Дора Дулчева - старши експерт по математика и информатика от РИО Пазарджик. Завладяващото начало на урока от кратък рецитал за будителите, изнесен от петокласниците Енчо Томчев, Илиана Николова, Светла Сариева и Михаил Мишев плавно премина в забавна викторина от въпроси на фона на мултимедийна презентация. За всеки верен отговор децата получаваха лакомства.

 

Коментари

Поздравления за г-н Попов и неговото нестихващо желание да се раздава за учениците.Истинско щастие е за родителите ,чиито деца учи! Дано директора на училището оценява по достойнство знанията,уменията и компетентностите на г-н Попов!Пожелавам му здраве,лично щастие и сили за следващи предизвикателства!

#3 katerina uzunova в Понеделник, 25 ноември 2013 14:25

:) :y :y :y :y :y :y :y :y

#2 в Понеделник, 31 октомври 2011 00:44

Този г-н Попов винаги е правил интересни открити уроци и ги е свързвал с дадено събитие или дата. Поздравления за него и децата!

#1 в Събота, 29 октомври 2011 14:48

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени