Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

СОУ „Васил Левски“ се включи в Световната седмица по предприемачество

26 ноември 2013, Вторник | 20:36 | образование

Открит урок в СОУ „Васил Левски“

Седмица на предприемачеството

С  открит урок на тема „Кариерното ориентиране-път към успехаСОУ „Васил Левски“ се включи в Световната седмица по предприемачество, която се отбелязва от Джуниър Ачийвмънт България  за шеста поредна година. Целта на  откритите уроци е младите хора да покажат пред обществото как придобиват практически знания и финансова грамотност и развиват предприемачески умения. Те са и един от начините да се наберат практици с опит като доброволни бизнес- консултанти по образователните компании на Джуниър Ачийвмънт.

Седмица на предприемачеството

В СОУ „Васил Левски“, който бе домакин на националната среща на 22-ри ноември , бяха образувани 9 отбора от ученици от : СОУ „Васил Левски“, НФСГ- София, СОУ „Георги Бенковски“-гр. Пазарджик, СОУ „Св. Климент Охридски“-гр.Ракитово и СОУ „Св.Св.Кирил и Методий“-гр.Якоруда. С много младежки ентусиазъм, креативност и умение за екипна работа, всеки един отбор разработи своя казус от Джуниър Ачийвмънт, на тема „9 умения за успех“. Присъстващите на открития урок имаха удоволствието да видят презентация на Центъра за кариерно ориентиране, гр. Пазарджик и сами „да сготвят“ магическа супа с Лъчезар Цветанов, като всеки в тенджерата със супата пусна малко цветно листче с пожелание или позитивна мисъл.

 

Коментари

Тоя умрел директор само с глупости ги занимава учениците

#1 в Сряда, 27 ноември 2013 18:43

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени