Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Открит урок в Исторически Музей

17 март 2011, Четвъртък | 14:52 | общество

Открит урок на ПУ "Драган Манчов"

Открит урок на ПУ Драган МанчовНа 16-ти март Исторически музей топло посрещна деца от ПУ "Драган Манчов" да разкажат и попеят за Вела Пеева в деня на нейната 89 годишнина. Цветка Дулева, ръководител на проекта "Краеведи" чрез богата презентация за живота и делото на Орлицата на Арапчал пробуди детския интерес, като умело задаваше различни въпроси, на които децата оживено отговаряха. В музея има малко изложбено кътче, подредено от клуб "Малки Краеведи" под ръководството на Надежда Холянова. В кътчето освен детски рисунки и предмети, интерес представлява албум със снимки на оперната легенда Николай Гяуров.

Get Adobe Flash player

Коментари

Тези деца често остават забравени, което е грешно! Браво на тях и на учителките им !

#1 Rdlk в Събота, 19 март 2011 17:31

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени