Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Открит е временен приют за кучета

11 януари 2016, Понеделник | 12:59 | прессъобщение

Временният приют за кучета е факт

Както беше обещано от кмета на Община Велинград  д-р Коев, временният  приют  за кучета е вече факт. Намира се в местността  „Казаковъзел”, където  ще бъдат приютявани и обгрижвани от ветеринарен лекар. Общината е осигурила и лицензирано превозно средство за транспортиране на заловените кучета. Животните ще бъдат маркирани с ушни маркировки, обезпаразитявани, ваксинирани и кастрирани. Общината е назначила и лицензирано лице г-н Денизов, който ще се грижи за  залавянето  и последващото обгрижване на кучетата.

По разпореждане на кмета приоритетните райони, от които ще започне събирането на безстопанствени кучета са: централна градска част, района на автогарата, общински пазар, район при Женска баня, учебни заведения и болници. След като се приютят скитащите кучетата от тези райони, ще започне събирането им и  от другите квартали и населени кметства.  

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени