Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Отменено е бедственото положение в Община Велинград

19 март 2015, Четвъртък | 18:45 | общество

От тази сутрин е отменено бедственото положение в Община Велинград

Обстановката в Община Велинград след обилните валежи от сняг се нормализира, като вече е отменено бедственото положение.  Две населени места в Община Велинград, село Биркова и село Кръстава, останаха без електрозахранване около 12 денонощия заради множество скъсани електрически проводници и невъзможност на аварийните екипи да стигнат до местата с аварии. По време на бедственото положение в тези населени места са били осигурени агрегати, които са осигурявали електричество по няколко часа на ден. Пътищата към малките населени места във Велинградско са проходими при зимни условия, няма откъснати села. От вчера от 16.00 часа е възстановено електрозахранването. Днес в 10.00 часа е отменено бедственото положение в цялата планинска община.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени