Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ОУ “Христо Ботев“ отбеляза Деня на Европа

11 май 2012, Петък | 16:26 | образование

Ден на Европа, Ден на чуждите езици, представителна изява на клубовете "Пътешественик"

Празнуване Деня на ЕвропаНа 09 май 2012г. малкият салон на читалище “Васил Левски“ кв.Каменица едва събра гостите , учителите и учениците на ОУ “Христо Ботев“ гр.Велинград дошли на отпразнуването на Деня на Европа. За трета поредна година Методическото обединение на чуждите езици към училището отбелязва този ден по нетрадиционен начин. И тази година учениците , под ръководството на своите преподаватели по чужди езици - старши учителите Татяна Захова, Кипра Марова, Василка Дамянова, Елена Тупчева, бяха подготвили презентации на съответния чужд език,който те изучават.

Празнуване Деня на европаТе удивиха присъстващите с перфектното владеене на английски език. Артистичност и музикалност проявиха изучаващите немски език, които представиха пред публиката сценката „Червената шапчица” в съвременен вариант и изпяха на немски език песента на Лилана „Сама” и известна португалска песен на изпълнителя Микел Тело . Учениците, изучаващи руски език, прочетоха стихове за любовта на  класиците Пушкин и Лермонтов на руски език и поздравиха присъстващите с „Песенка про дружбу“ в чест на Деня на победата.

През тази учебна година нашите ученици взеха активно участие в проекта на МОМН „УСПЕХ“.Тазгодишното отбелязване на Деня на Европа се явява представителна изява на трите клуба “Пътешественик“ към този проект с ръководители старши учителите Татяна Захова, Кипра Марова и Василка Дамянова.

Госпожа Дамянова от името на всички преподаватели по чужд език  отправи призив към учениците да изучават чужди езици, за да докосват сърцата на своите приятели .

 

MO на езиците

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени