Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ОУ „Христо Ботев“ отбеляза Световния ден за възпоменание на жертвите от пътнотранспортните произшествия

16 ноември 2014, Неделя | 06:55 | образование

Почит към жертвите на пътнотранспортните произшествия

С резолюция на Общото Събрание на  Организацията на обединените нации всяка трета неделя на месец ноември е определена като Световен ден на възпоменание за жертвите от пътнотранспортните произшествия.

На 14-ти ноември в нашето училище отдадохме нашата дълбока почит към жертвите на пътнотранспортните произшествия и изказахме съболезнования към техните семейства, като поставихме  цветя на пешеходната пътека пред училището, запалихме свещ в православния храм и пуснахме бели балони в небето!!!

Обещахме си да бъдем по-внимателни и толерантни един към друг на пътя, независимо дали сме пешеходци, пътници или сме зад волана.

В памет на жертвите,  нека ние заедно  всички- учители, родители, ученици  -участници в движението, да обединим усилията си за постигане на нова култура в движението и направим нашите пътища по-безопасни

ОУ "Христо Ботев"

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

76 години безсмъртие
03 май 2020 | 15:52
Празничният 6 май 2020
06 май 2020 | 18:18

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени