Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ОУ "Неофит Рилски" с участие в Национални педагогически четения

01 юли 2014, Вторник | 21:48 | прессъобщение

ОУ "Неофит Рилски" взе участие в Национални педагогически четения

На 23-ти, 24-ти и 25-ти юни 2014 г. в град Троян се проведоха Деветите национални педагогически четения „Да запазим усмивката на децата в училище”, организирани от Център „Хуманна педагогика” при СУ „Св. Климент Охридски”.  На този форум ОУ „Неофит Рилски” Велинград бе представено от четирима учители: Веселка Аршинкова с доклад и презентация „Приказно приключение с Пътуващо сандъче”, Мирела Кузманова- „Забавното четене- четене с разбиране”, Иванка Дебелушина и Нина Маврикова- „Светът е сцена”. Педагозите споделиха в презентациите си някои ценностни аспекти от своето педагогическо ежедневие и получиха сертификати за участието си във форума.

Разработките на педагозите ще бъдат публикувани в списание „Педагогика”.

 

Веселка Аршинкова

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени