Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ОУ „Неофит Рилски“ отпразнува Деня на славянската писменост и култура

25 май 2015, Понеделник | 22:12 | култура

Празнично бе отбелязан 24-ти май В ОУ „ Неофит Рилски“

ОУ Неофит Рилски

В празничното утро на 24-ти май в двора на елитното ОУ „Неофит Рилски“ тържествено бе отбелязан най- светлият, най- българският празник – Денят  на славянската писменост и култураС топли и сърдечни думи към ученици, учители и родители, се обърна пом. директорката на училището г-жа Юлия Трионджиева, която след словото си поздрави и отличи  номинираните за учители на годината- Елиника Белева, Елисавета Сариева и Борислава Деянова.

ОУ Неофит Рилски

Присъстващите се насладиха на програма, изготвена по сценарий на Иванка Дебелушина,  в която участие взеха малките първокласници на Цвета Гергова. Те по  детски затрогващо  пяха и рецитираха, показаха, че вече са научили буквичките и с радост ще продължат напред. А водещите на празничната програма забавляваха със скечове. Талантливи, чаровни, мажоретките от училищния мажоретен състав, с ръководител Оля Билярска, внесоха висок емоционален заряд , а литналите пъстроцветни балони в чистото синьо небе , сякаш бяха символика на настроението и  мечтите на щастливите ученици и учители, на техния висок стремеж към знания и духовност. 

 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени