Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Участие на Велинград в международен панаир

04 октомври 2010, Понеделник | 16:43 | прессъобщение

43-ти Международен туристически панаир

В  Нови Сад се проведе  43-ят Международен туристически панаир. Изложението International Fair of Tourism е най-голямата есенна борса в Сърбия. Информация  от и за  панаира се излъчва всеки ден по пет телевизионни канала.Освен за професионалисти изложението е отворено и за широката публика. През тази година страната ни е стратегически партньор на туристическото изложение в република Сърбия. На щанда на България бяха представени с рекламно-информационни материали, клипове и видеофилми 120 хотелиери и 16 общини-участнички в борсата. Представянето на България в Нови Сад продължи с коктейл и фолклорна вечер.

На 30.09.2010 пред 1000 гости от всички балкански страни Банско получи престижното отличие „ Зимна ски столица на Балканите”. Легендарните “Бански старчета” също бяха част от презентацията на България с изпълнения на бански песни.

На Международния туристически панаир Велинград бе представен на  собствен щанд и участва в мултимедийна презентация, организирана от България за чуждестранни туроператори, журналисти и посетители. Специално за това изложение хотелиерите бяха подготвили туристически пакети, разработени специално за сръбски туристи. Председателят на Сдружение на хотелиери и ресторантьори - Златко Златанов  покани присъстващите на панаира туроператори на информационен тур във Велинград. В рамките на Изложението бяха проведени много работни срещи с журналисти и колеги от БАХА, Р Сърбия и др.
Нови Сад очарова с приветливите си улички, усмихнатите хора, уникална архитектура на сградите и богат културен живот.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени