Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Първа копка на пътя Велинград- Драгиново

12 март 2019, Вторник | 08:40 | прессъобщение

Първа копка на пътя Велинград- Драгиново

„Изключително съм щастлив, че днес направихме първата копка на пътя Велинград – Драгиново. Това е една важна транспортна връзка и аз съм доволен, че изпълних едно от най-важните си предизборни обещания към хората от Драгиново. Три години аз и моят екип работихме неуморно, за да може това, което хората чакаха десетилетия, днес да стане реалност.Тези важни инвестиции са благодарение и на усилията на кмета на Драгиново Бисер Маджиров. Щастлив съм да работя с него, той е неразделна част от моя екип. Благодарение на неговата неуморна работа, Драгиново също се променя като част от цялостната промяна на община Велинград“

С тези думи кметът д-р Костадин Коев даде старт на реконструкцията на пътя Велинград – Драгиново.

За последен път ремонт на пътя е правен през далечната 1977 г.

Проектът е финансиран по Програмата за развитие на селските райони, като включва и цялостно изграждане на пътя от разклона след с. Абланица до начало с. Цветино.

Ще се работи по иновативна и модерна немска технология, която ще позволи да се направи изключително здрава основа.

Д-р Коев благодари за подкрепата и разбирането на всички и изрази удовлетворението си, че трите най-важни проблема на хората от с.Драгиново – изграждане на нова детска градина, пътя до Велинград и проблема с водата ще се реализират с общи усилия.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени