Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Първа копка по Европейски проект в ПГСС "Христо Ботев"

05 септември 2018, Сряда | 08:23 | прессъобщение

Първа копка по Европейски проект в ПГГС "Христо Ботев"

Започна изпълнение на проект “Обновяване и доизграждане на материално-техническата база на 

Професионална гимназия по горско стопанство "Христо Ботев" - Велинград”.

Проектът “Обновяване и до изграждане на материално-техническата база на Професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев“ – Велинград” беше представен на пресконференция на 03.09.2018 г. от 11 часа в сградата на ПГГС „Христо Ботев“. 


Непосредствено след провеждането на встъпителната пресконференция, в двора на училището, бе проведена официална церемония „Първа копка“ с тържествен водосвет. 

На събитията присъстваха кметът на община Велинград – Костадин Коев, зам.-кметът Исмаил Моллов, директорът на ПГГС – Стефан Шулев, Иван Делчев – управител на фирма „Делчев Инженеринг“ ЕООД – изпълнител на строително монтажните работи, Мартин Богоев – управител на фирма „БОГОЕВ КОНСУЛТ ЕООД“, осъществяваща строителен надзор, екипът за управление на проекта, учители и ученици на ПГГС и представители на медиите. Всички присъстващи бяха запознати с целите, дейностите и очакваните резултати от изпълнението на проектните дейности.

Общата цел на проекта е да се създадат условия за предоставяне на качествени и модерни образователни услуги в Професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев“ чрез подобряване на образователната инфраструктура на учебното заведение.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени