Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Започна новата учебна година в ОУ „Неофит Рилски“

17 септември 2013, Вторник | 18:25 | образование

Първи учебен ден в ОУ „Неофит Рилски“

Първи учебен ден ОУ

С много емоции и ведро настроение започна учебната година за ОУ „Неофит Рилски“, Велинград. Малките първокласници зарадваха своите родители с весела програма- песни, сценки, стихове и танци. Дамянка Кандева- директор на училището, пожела  „На добър час“ в това модерно, иновативно училище. С вълнение тя сподели: „...стартира учебна година, която ще приключи със 125 годишен юбилей! Ще посрещнем  юбилея с най-модерните компютри и технологии за провеждане на съвременен УВП. Специална техника КИНЕКТ ще помага на малките математици да покорят върховете на науката...“.

Мажоретен състав към ОУ

Мажоретен състав, ръководен от Оля Билярска, направи настроението още по- тържествено, а пъстрите букети в ръцете на учениците развеселиха дъждовния есенен ден.

Успешна учебна година на всички ученици и колеги!

Иванка Дебелушина 

 

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени