Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Пътна обстановка

13 февруари 2012, Понеделник | 10:44 | прессъобщение

Продължават ограниченията за движение по пътищата

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими при зимни условия. Пътните настилки са заснежени и заледени, като пътните служби ги обработват и опесъчават.

В сила са ограниченията за движение на МПС в Пазарджишка област както следва:

Пътят Батак-Доспат е затворен за товарни МПС, а леките автомобили трябва да се движат с вериги. По маршрутите Велинград –Сърница- Бърдуче, Белово-Юндола и Ракитово - Цигов чарк ( в местност Превала ), Велинград-Юндола- гара Аврамово товарните автомобили трябва да са с вериги, без ремаркета и полуремаркета. Движението по пътя Пещера - Батак - Брацигово - Равногор е забранено за товарни автомобили.

Коментари

Пак заваля, но снегорините упорито за пореден ден отказват да излязат и да почистят, въпреки недоволството на хората. Но какво толкова, те колите вече си имат коловози по които си вървят, защо да се рине, схемата е желязна!

#3 в Понеделник, 13 февруари 2012 16:21

Сигурно става въпрос за Развигор Попов. хаха Абе не знам какво е положението извън града,но тука е нещо страшно.Преди малко бях навън с колата направо плачевно състояние,киша и коловози навсякъде.Не е истина че живеем в 21 век.

#2 в Понеделник, 13 февруари 2012 14:35

Brazigovo -Ravnogor---niama Razvigor

#1 Veni в Понеделник, 13 февруари 2012 13:58

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени