Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Празник на ПГИТ

10 май 2011, Вторник | 23:30 | празник

Патронен празник на ПГИТ

ПГИТ Всяко учлище има в своята история дати, на които може достойно да заяви за мястото си сред останалите и да покаже своя път на развитие. С какво, ако не с успехите си да се поздравим. В навечерието на празника ние с радост отбелязваме най-вълнуващите моменти, с които се гордеем. След множество състезания, изложби, коктейли, конкурси, учители и ученици не спират да търсят нови полета за изява.

Във времето на конкуренция, иновации и неограничени възможности, ние сме длъжни да бъдем адекватни с новите тенденции, да вървим напред, да докажем, че сме сред най-добрите.

Специалистите кулинари и счетоводители показаха професионализъм в действие, което не случайно е мотото на нашето училище.

На фестивала Наука на сцената демонстратирахме решимостта си да се учим, показахме, че обичаме да творим и се радваме на предизвикателствата. Ежегодно провеждащият се вече кулинарен конкурс даде ясно да се разбере, че традиции и съвременност, кулинарно изкуство и творческо вдъхновение могат да имат реално приложение и в работата, и в живота ни.

И спортисти можем да бъдем и предприемачи, знаем и силните, и слабите си страни. Осъзнали възможностите на родния край, искрено се надяваме да помогнем той да стане привлекателна дестинация не само за балнео, но и за културен туризъм, а ние да бъдем част от това.

Тази година премерихме сили и в друго поприще. Като новоприети членове на Асоциацията на Кембридж училищата, наши ученици взеха участие в Петото национално състезание по английски език. Представянето им беше достойно, някои бяха на крачка от челното място.

Всеки може да получи възможност за допълнителна изява според интересите и заложбите си  както в професията, така и в науката, спорта и извънучилищните мероприятия.

Нека пожелаем много нови значими събития и успехи, много здраве и бъдещи вдъхновения на бивши и настоящи възпитаници и преподаватели, а също така и на тези, които ще изберат предизвикателството и привилегията да бъдат наши ученици през следващата учебна година.

 

НАПРЕД КЪМ НОВИ БЪДНИНИ!

Коментари

Подкрепям те напълно, ученик! Наистина освен с кулинарни конкурси, Иван Звездев, нови кабинети по ресторантьорство и готварски състезания, ПГИТ не се слави с нищо друго! Къде са изявите на счетоводителите и предприемачите??? Защо поне веднъж това училище не показа заслужено наименованието Професионална Гимназия по ИКОНОМИКА и Туризъм???? Къде е икономиката, счетоводството и правото сред всички тези готвачи и сладкари????

#3 Бивш ученик в Сряда, 11 май 2011 13:18

Къде са счетоводителите?Освен с манжи,друго до сега не сме се проявили!Хайде весел празник все пак!

#2 ученик в Сряда, 11 май 2011 11:16

Честит патронен празник на ПГИТ.Нека за пореден път да покажете,че при вас се работи и твори.За многая лета.

#1 Наука в Сряда, 11 май 2011 06:21

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени