Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Да дочакаш 90 години

25 ноември 2009, Сряда | 11:57 | общество

90 годишната Мария Пандева празнува сред юбилярки

Пенсионери рожденички   Традиция е във Велинградските пенсионерски клубове всеки последен вторник от месеца да се честват рождените дни на хора, родени през същия месец. Много шумно, оживено и весело бе на 24 ноември следобяд в клуба на пенсионера в квартал Лъджене, Велинград. Своя рожден ден посрещнаха шест юбилярки - Мария Пандева (90 год.), Николина Делева (80 год.), Величка Шахънова (80 год.), Петрунка Катеринска (80 год.), Тинка Танева (70 год.) и Елена Влахова (70 год.).

Пенсионери тост   Най-възрастната от тях, Мария Пандева, с нескрита радост сподели щастието, че е дочакала 90 годишнината си. Развълнувана тя поздрави всички от клуба, които усеща като семейство. Сред празнуващите бе и Катерина Дафова, която почерпи за здраве. Именничката и всички рожденички получиха традиционните плетени ботушки, пълни с цветя и различни подаръци, поднесени от Недка Панайотова.

   Но най-голям подарък бе топлотата и сърдечността, която бликаше от всички, благопожеланията и изпетите песни от сърце.

   Вижте видео от празнуването:

Get Adobe Flash player

Коментари

da si giva i zdrava o6te mnogo godini

#1 neli в Четвъртък, 26 ноември 2009 23:10

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени