Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Пенсионерските клубове отпразнуваха 8 март

08 март 2018, Четвъртък | 21:46 | прессъобщение

Тържество по случай 8-ми март в трите пенсионерски клуба във Велинград

Традиционно, с добро настроение, стихове, музика, песни и танци членовете на трите  Пенсионерски клуба в кварталите  Чепино, Лъджене и Каменица отбелязаха Международния ден на жената 8 март.

По покана кметът на община Велинград д-р Костадин Коев бе специален гост и на трите тържества. На всяка една дама той подари саксийно цвете с пожелание за здраве и дълголетие.

Председателите и на трите клуба: Теменужка Янакиева, Славчо Ненов и Павел Ушев от своя страна изразиха своята признателност към кмета на община Велинград за доброто взаимно сътрудничество и разбирателство.

Официални гости на тържествата бяха и Мариана Зинкова, директор на дирекция „ХСД” към община Велинград, ст. експерт в дирекция „ХСД” Илиана Гешева и PR-а  на община Велинград Бояна Кирилова.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени