Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

До петък остава в сила бедствено положение в Община Велинград

11 март 2015, Сряда | 16:00 | общество

Все още бедствено положение в Община Велинград

Според изказване на Иван Лебанов пред радио "Фокус"  Критична остава обстановката във високопланинските села на Община Велинград, като изцяло блокирано от снежни преспи е село Бозьово. Само Велинград и село Драгиново имат възстановено електричество, останалите населени места са без ток вече пето денонощие. По тази причина бедственото положение в Община Велинград се удължава частично до петък. Учениците от селата са в принудителна ваканция, заради невъзможността им да се придвижат до учебните заведения. Продължава и работата на аварийните екипи на електророзпределителното дружество по възстановяване на електричеството. В района между селата Абланица и Цветино шест електрически стълба са повалени на земята, в по пътя от село Кандьово до село Света Петка са скъсани множество жици. Ситуацията в хотелските комплекси, в социалните домове , детските градини и училищата вече се нормализира след включването на електроподаването. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Да бъдеш „Junior”
03 февруари 2020 | 16:24
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени