Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ПГД „Иван Вазов” на Коледна изложба-базар

21 декември 2014, Неделя | 09:22 | образование

ПГД „Иван Вазов” с участие Коледна изложба-базар

В навечерието на най-светлия християнски празник - Коледа, ПГД „Иван Вазов” взе участие в две изложби-базар, по покана на Министерствато на земеделието и храните и  на образованието и науката-гр. София, съответно на 18-ти  и 19-ти декември2014 год.

Заедно с ученици от професионални гимназии от цялата страна, учениците от гимназията изложиха свои щандове с  дърворезбидекоративни пана, изработени в  стила на българската традиция  и народното творчество и сувенири, посветени на Рождество Христово.

Интересът към изделията бе много голям от страна на министрите, служителите от съответните министерства, както и от страна на всички присъствуващи журналисти и гости. За много кратко време изделията бяха продадени, а учениците се надяват  чрез таланта си да са предали вълшебството, да са заразили с ръкотворството си и пожелаха на всички да бъдат по-добри, да се обичат повече и да имат успехи в  личния и професионалния живот!

 Нека топлината на святата Коледна вечер влезе във всеки дом и  донесе здраве, мир и благодат!!!

                                                                                                                    ПГД "Иван Вазов"

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени