Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

„Учене през целия живот“

10 октомври 2016, Понеделник | 19:06 | образование

ПГД „Иван Вазов“ с участие в „Национални дни за учене през целия живот“

В рамките на три дни, от 06 до 08 октомври 2016г.,  в град Бургас, за втора поредна година, се проведоха „ Национални дни за учене през целия живот“ по проекта  „Учене през целия живот“, изпълняван от МОН  и съфинансиран  по програма  „ Еразъм+“  на ЕС.

Този проект има за цел да популяризира обучението и да повиши качеството в сектор „Подкрепа за професионалното развитие на работещите“.

Основен акцент на проекта бе популяризиране на Електронната  платформа за учене  на възрастни хора в Европа  / EPALE/ .  Платформата е насочена към професионалистите, които организират , финансират или предоставят обучение за възрастни, а именно училищата и работещите в тях преподаватели.

Професионална гимназия по дървообработване „Иван Вазов“-  гр. Велинград се представи с щанд, на който бяха изложени изработените  в процеса на обучението дърворезби. Интерес към изделията проявиха присъстващите на събитието граждани и гости на гр. Бургас, както и представители на организаторите на събитието в лицето на  Валентина Дейкова,  национален координатор  за учене на възрастни и ръководител на Националното звено за подкрепа на EPALE, проф. Севдалина Турманова, заместник областен управител на гр. Бургас и Валентина Кайтазова, началник РУО- Пазарджик.

Присъединихме се с желанието да популяризираме каузата за учене на възрастни и да ползваме платформата EPALE  като ценен източник на идеи и положителни практики.

                                                             

                                                                 ПГД „Иван Вазов“

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени