Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

На добър път, зрелостници!

27 юни 2010, Неделя | 00:13 | образование

ПГГС „Христо Ботев” раздаде дипломи

Раздаване на дипломиНа 26-ти юни от 10 ч. сутринта по най-тържествен начин випуск 2010 от ПГГС „Христо Ботев” получи дипломите си за завършено средно образование. Церемонията се състоя в залата на ОНЧ „Отец Паисий 1893”. Официални гости бяха зам.кметът Георги Янчев и зам.директорът на ДЛС „Алабак” Младен Палов. Поздрав към випускниците поднесе директорът на Горската гимназия инж. Стефан Шулев. За участие в състезания по горски многобой в Пловдив бяха наградени  зрелостниците Владимир Терзиев, Димитър Ковачев и Красимир Благоев. Те получиха дипломи, грамоти и медали от името на Изпълнителната агенция на горите.

За участие в националното състезание по горски многобой в Берковица  грамоти получиха Муса Казъм, Владимир Терзиев и Димитър Ковачев. Грамоти и флаш памет получиха отличниците през 4-те години: Георги Воденичаров, Мартин Сариев, Исмаил Али, Емин Карабельов, Метко Рохлев, Димитър Ковачев, Красимир Благоев, Владислав Шаранков. Съби Събев с успех 5,77 и Муса Казъм с успех 5,86 бяха наградени от Стефан Шулев с грамота, флаш памет, енциклопедия „ 100 причини да се гордеем, че сме българи”, почетен плакет с емблемата на училището. Всички зрелостници получиха дипломите си, връчени им от класните им ръководители и директорът Стефан Шулев.

Мими и СонайТалантите от „Караоке” Мими, Сонай, Теди, Милена и Спас Караилиев повдигнаха градуса на настроението с чудесните си изпълнения. Специален поздрав за целия випуск 2010 бе изпълнението на Спас- „Шоуто продължава”, а зам. кметът Георги Янчев поздрави звсички зрелостници, като им пожела „Където и да ходите , носете славата на това училище!”. На отличниците Събев и Казъм връчи по един плакет от Община Велинград.

Финалът на тържеството бе много емоционален с изпълнението на „Хубава си, моя горо”, като песента бе подета от цялата публика.

 

Get Adobe Flash player

Коментари

eeeeeeeeeeee pa taq mima e na vsqkade be noo me drazni

#3 :)... в Сряда, 01 декември 2010 19:57

Поздрави за зрелостниците,за организаторите също.Тържеството се получи ,беше изпълнено с много емоции.Щастливите лица на "вече бившите"ученици ме върнаха много години назад.Добре,че не осъзнават какво ги чака в "мелето-живот".

#2 в Вторник, 29 юни 2010 16:12

Поздравления на зрелостниците,които получиха диплом!Надявам се нашият поздрав да ги е зарадвал!На добър час!

#1 Мария Пашова в Понеделник, 28 юни 2010 18:23

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени