Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ПГГС „Христо Ботев” отбеляза патронния си празник

02 юни 2017, Петък | 19:00 | прессъобщение

Професионална гимназия по горско стопанство „Христо Ботев” отбеляза патронния си празник

В двора на Професионалната гимназия по горско стопанство „Христо Ботев”  по традиция бе отбелязан патронния празник на училището. Официални гости на тържеството бяха д-р Костадин Коев кмет на Община Велинград, инж. Бельо Мандраджиев, Александра Полищук- старши експерт по организация на средното образование при РУО- Пазарджик, Мариана Зинкова директор на дирекция „ХСД” и Димитър Касапски- директор на ДЛС „Чепино”, които поднесоха цветя пред паметната плоча на Христо Ботев.

След приветственото слово на директора на училището инж. Стефан Шулев, своя поздрав към учителите, гостите и учениците поднесоха д-р Костадин Коев кмет на Община Велинград и Александра Полищук .

В деня на патронния празник в професионалната гимназия официално  бе открита и нова диорема- макет на реална горска среда, с което училището за пореден път доказва своя стремеж за обогатяване на материалната си база.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени