Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Заслужени отличия за ПГГС

12 май 2010, Сряда | 13:25 | образование

Директорът Шулев и екипът му получиха високо отличие

Инж. Стефан ШулевНа 11.05.2010 година Министерството на образованието, младежта и науката проведе ученически поход от Рилския манастир до гроба на Св. Иван Рилски, с който отбеляза Деня на Светите равноапостоли Кирил и Методий. По време на похода, пред килийното училище към църквата „Св. Лука” над Рилския манастир, зам.-министър Милка Коджабашиева награди директори на училища с ежегодната награда на МОМН „Св. Иван Рилски” за принос в развитието на българското училище.

Отличените директори тази година са трима и сред тях е инж.Стефан Шулев, който умело ръководи ПГГС”Христо Ботев” вече 15 години. Връчвайки специалното отличие на инж.Шулев госпожа Коджабашиева отбеляза, че за пръв път то се дава на образователна институция, която подготвя средни кадри за работа в горите.

Това е изключително висока оценка за работата на г-н Шулев и екипът, който той ръководи.

Не само удовлетворен, но и изпълнен с гордост е инж.Стефан Шулев, защото в тези трудни за професионалното образование времена, когато твърде често е на дневен ред въпроса за оцеляване, гимназията, която той ръководи не спира своя възход и продължава добрата традиция на училището ни – непрекъснато нещо добро и хубаво да се случва!

Радостни от високото отличие са и всички колеги в ПГГС”Христо Ботев”, които пожелават на своя директор-господин Шулев здраве, упоритост и все същия хъс за качествена и ползотворна работа!

                 инж.Надежда Шатърска-Ганчева – пом.директор на ПГГС”Хр.Ботев”

Коментари

Гимназията е наистина добра, но й е необходима реклама! Тъй като аз сам от Шуменския регион знам, че тук не много хора знаят за нея, предполагам, че и в другите по- големи области на източна България не е много известна на хората (ПГГС-то) :( С една добра реклама няма да има втора като НЕЯ :) П.П. Не че сега има друга като нея :П

#5 Юсеин в Вторник, 18 май 2010 14:46

Най-доброто училище за тези, които искат да постигнат нещо в живота. То е началото за реализацията на професионалните им цели, пък и не било то в тази сфера която предлага училището. Там човек се учи на дисциплина :)

#4 Юсеин випуск 2008 :P в Вторник, 18 май 2010 14:31

Naistina sa mnogo golemi profesionalisti i mnogo dobri hora,kakto gospodin chulew taka i g-ja gancheva kakto i drugite prpodavateli koito sa me uchili ot 1999godina do 2005 :) pozdravi za postignatite uspehi!

#3 marin ivanov в Понеделник, 17 май 2010 18:23

Гордея се, че ги познавам всички преподаватели. И с чиста съвест заявявам, че са ме научили на много неща, но най важното е че под тяхно раководство аз израстнах като човек. Ненадминати сте

#2 Krasimir в Понеделник, 17 май 2010 12:59

Браво

#1 Rdlk в Сряда, 12 май 2010 22:04

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени