Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Покана за търг получи "Ротари клуб"

19 декември 2009, Събота | 21:36

Покана за коледния еко търг, организиран от ПГГС ”Христо Ботев” получи Ротъри клуб

ПГГС Ротари клуб покана   На коледния бал на Ротъри клуб, учениците от ПГГС ”Христо Ботев” Борис Ямаков и Емил Карабельов връчиха на г-жа Боряна Белухова, в качеството й на президент, отвореното писмо на акция „Коледна елха в саксия”, предприета от клуб”Млад Природозащитник и подкрепена от всички ученици иучители от горската гимназия. Борис и Емил изложиха мотивите за тази кампания и изразиха своята увереност, че обръщайки се към бизнесмените и обществено значимите личности в града, те ще я подкрепят.

   Затова преди да напуснат тържеството на хотел ”Олимп” двамата ученика дадоха на г-жа Белухова и поканата за коледния еко търг, като казаха на хората събрали се там, че на 23 декември 2009 г.от 13.00часа в общински бизнес-център ще очакват всеки от тях, който реши да участва.

    С думите „Промените в климата се случват сега. Предлагаме ви да реагирате и вие СЕГА, като ни подкрепите! Защото ако всеки направи по-нещо малко, ефекта накрая ще бъде голям!”

    Първият човек, който подкрепи Природозащитниците от ПГГС ”Хр.Ботев” и със своето ДА направи възможна идеята за Коледният Еко търг бе нотариус Георги Халачев, за което му благодарим!

Надежда Ганчева - пом. директор на ПГГС

   Вижте поканата: Покана ПГГС за Ротари клуб и кадри от представянето й:

Get Adobe Flash player

Коментари

Това училище доста се отличава.Много инициативи и все добри-със замисъл.Стефан -директорът го познавам лично и мога да му кажа, че добре си е подбрал помощниците.Г-жа Ганчева не я познавам,но оставам с впечатлението, че е деен, способен и инициативен човек.БРАВО на госпожата и на учениците-за да направите това се иска и кураж.Показахте, че го имате, дано ви подкрепят.Каузата ви е повече от достойна!

#2 Мими в Понеделник, 21 декември 2009 00:09

Пак Браво на горската гимназия!

#1 Борис в Неделя, 20 декември 2009 23:46

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени