Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ПГГС „Христо Ботев” отпразнува Седмицата на гората

11 април 2016, Понеделник | 18:07 | прессъобщение

ПГГС „Христо Ботев” отпразнува Седмицата на гората

По повод седмицата на гората, която традиционно се провежда у нас през първата седмица на месец април, в цялата страна бяха организирани мероприятия, насочени към работата за опазването на българската гора.

Празникът бе отбелязан на 09.04.2016г. в двора на ПГГС „Христо Ботев“- Велинград под мотото „Да подобрим гората“. Официални гости бяха народният представител Димитър Гечев, кметът на Община Велинград д-р Костадин Коев, зам.-кметът- Сегрей Кичиков и директорът на РДГ Пазарджик- инж. Владимир Влахов. В своето обръщение д-р Костадин Коев поздрави учениците като бъдещи радетели и пазители на гората.

На всички пожела много здраве и професионални успехи в изключително важната и отговорна професия! Всички присъстващи бяха поканени да разгледат добре устроената база на професионалната гимназия. Своеобразен финал на празника бе засаждането на фиданки в двора на училището от децата на ОУ „Христо Ботев“ и техните учители. Кметът Костадин Коев също взе участие в инициативата да засади дръвче.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени