Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Секция ФУТБОЛ в ПГГС ”Христо Ботев”

27 февруари 2012, Понеделник | 16:00 | образование

В ПГГС ”Христо Ботев” сформираха две секции по футбол

Секция в ПГГСВъв връзка със стартиралия проект  "УСПЕХ" по схемата „Да направим училището привлекателно за младите хора” в  ПГГС „Христо Ботев„ Велинград  се сформираха Две секции по футбол с ръководители преподавателите от училището Димитър Муртин и Георги Кривулев.

 

 

Секция ФУТБОЛ в ПГГСЗимната обстановка не попречи на  участници в двете секции, ученици от 8 до 12 клас да направят своята първа тренировка на игрище „ Кална баня ”. С приповдигнато настроение те приеха предизвикателството първи да стъпят на покритото с близо 40 см. сняг игрище и наред с проведената тренировка да се забавляват. Участници и ръководители си пожелаха здраве и увеличаване на спортните успехи на училището.

Коментари

................Прессъобщение........................ На 07.11.2011 година беше поставено началото на нов проект-"От СПА столица на Балканите да се върнем там от където сме дошли,Велинград отново три села"! Проекта ще бъде ръководен лично от Иван Лебанов-кмет на Велинград,активно подпомаган от главните специалисти в съсипване на общинска собственост-Атанаска Хрисчева,Георги Янчев,Мустафа Джамбаз,Исмет Бабучи.Със свои познания, опит и помощ по проекта са се включили и Слави Лупов в качеството си на ръководител на "Еко Лебан "ЕООД,Юлияна Ковачева управител на ОП "Спортни имоти и пазари",Муса Чолак-левия баджак и дясната ръка на кмета.Резултатите от проекта ще станат известни след 3 години но ако се съди по началото по всичко личи, че той ще бъде успешен!Оценката за проекта ще бъдед дадена от населението на Местни избори 2015!Да ни е честито!

#1 в Сряда, 29 февруари 2012 20:21

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени