Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

ПГД „ Иван Вазов“ в приказния свят на мебелите

03 май 2017, Сряда | 14:59 | образование

ПГД „ Иван Вазов“ в приказния свят на мебелите

За поредна година единствено ПГД “ Иван Вазов“  взе  участие в организираната от Браншовата камара на дървообработващата и мебелна промишленост / БКДМП/  изложба в Интер Експо Център –град София-

„ Светът на мебелите“, на която учениците и учителите се насладиха на стила, елегантността и модерните технологии, дълбоко преплетени с традиционните занаяти.

Нашите ученици от 10 и 11 клас, заедно с Мирослава Симеонова от БКДМП, посетиха щандовете на големи мебелни фирми, за да се запознаят с новостите в технологията на изработване на мебелни изделия.Впечатлиха се от високото качество на продуктите  и атрактивното им представяне пред множеството посетители.

Нашето училище се представи с градинска мебел – „ Кът на мъдростта“ и кухненски шкаф в стил“ Рустик“, които ще придадат уют и топлина на всеки дом и предизвикаха интереса на посещаващите форума.

Вдъхновени  от организираното пътешествие в „ света  на мебелите “, възпитаниците на нашето училище  почерпиха идеи и обмениха опит със свои връстници от Перник и Сливен. За тях, участието в този престижен форум, е поредното доказателство за развитието на дървопреработващата  промишленост, за  усъвършенстването  на новите технологии и прилагането и съчетаването им с традиционните  методи.

Ние, учителите, сме горди  с нашите възпитаници, които чрез своето творчество продължават да популяризират традиционните български занаяти, участвайки в престижни форуми като „ Светът на мебелите“ в Интер Експо Център, град София!

 

                                               ПГД“ Иван Вазов“-град Велинград

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени