Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нов учебен кабинет в ПГИТ

28 октомври 2009, Сряда | 23:58

Нов кабинет откриха в ПГИТ "Алеко Константинов"

ПГИТ Откриване на кабинет   Вчера, 27 октомври, след отбелязване на международния ден за борба със затлъстяването при децата, ПГИТ "Алеко Константинов" Велинград откри един нов кабинет - УТЦ (Учебно тренировъчен център). Той е осъществен по българо-австрийски проект "Млад предприемач". Спонсориран е от Ротари клуб с представително лице Ханс Филип и д-р Бруно Хайдер. В рамките на този проект в гимназията се проведоха поредица от семинари на преподавателите по икономика. "ПГИТ Алеко Константинов е обявено за пилотно училище и ние сме център за обучаване на други училища", сподели Снежана Похлупкова, помощник директор на гимназията.

   "В центъра са сформирани две фирми под ръководството на г-н Райчев и г-жа Младенова - Учебна компания версия К и УТФ Хиттур.", допълни г-жа Похлупкова.

   Официални гости на откриването на учебно тренировъчния център бяха Ханс Филип и д-р Бруно Хайдер, който специално пристигнаха във Велинград за мероприятието. След прерязването на лентата гостите разгледаха учебното заведение и най-вече кабинета по сервиране, залата за приготвяне на ястия и учебното барче.

   Вижте акценти от събитието:

Get Adobe Flash player

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени