Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Открит урок "Европейски съюз"

16 декември 2009, Сряда | 13:25

Открит урок по чужди езици се проведе в ПГИТ

Илия Тупчев   "При нас не е скучно, при нас няма апатия. С интерес и много нетрадиционно изучаваме чуждите езици" - сякаш искаха да кажат ученици от ПГИТ "Алеко Константинов"-Велинград на своя открит урок "Европейски съюз". В ПГИТ от няколко години съществува обединение за методично обучение по чужди езици. То се състои от най-добрите специалисти, отговарящи в дадена област. Те правят обучението по чужд език много интересно и незабравимо. Председател на това обединение е Ели Гергова.

   Проведеният урок в понеделник, 14 декември, бе умело ръководен от учителя по английски език Илия Тупчев, който е получил стипендия в Оксфорд по Програма на Европейския комитет "Квалификация на учители". Заедно с учениците г-н Тупчев направи "разходка" из 27-те държави членки на Европейския съюз. В нея имаше всичко - и познания и снимкови акценти и един интересен начин да усетим атмосферата в някои страни.

   В Австрия всички се насладиха на Виенския валс, изтанцуван от двойка от клуб "Импулс". В България Сонай Юсеин трогна с изпълнението си "Българи", а малката чаровница Мария Пашова пък много артистично ни пренесе в Англия с песента "This is me".

   Вижте акценти от урока:

Get Adobe Flash player

Коментари

БРАВО ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ

#1 в Петък, 18 декември 2009 21:26

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени