Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Втори демонстрационен конкурс в ПГИТ

14 февруари 2010, Неделя | 20:24 | образование,конкурси

Втори демонстрационен конкурс по готварство в ПГИТ "Алеко Константинов" - Велинград

Втори демонстрационен конкурс по готварство ПГИТ   На 12-ти февруари в 9:30 ч. в ПГИТ „Алеко Константинов” се проведе Втори демонстрационен конкурс по готварство, сладкарство и хлебарство. След множество състезания, изложби, коктейли, създаване на книги и учебници, Гимназията по икономика и туризъм не спира да търси поле за изява. Тази година демонстрационният конкурс се проведе под мотото „Любов за всички” и обедини празниците Св. Валентин и Трифон Зарезан. Състезателните отбори се състояха от учители, настоящи ученици, бивши ученици и любители кулинари. За 15 мин. Бе дадена възможност на любители да се включат в приготвянето на плодова салата и украса на медени сърца.

   Гости на демонстрационния конкурс бяха кметът Лебанов, заместниците му Янчев, Кехайова, Цветанова и гости от хотели във Велинград.

Маса украса любов за всички   Приготвените кулинарни изкушения бяха оценени от компетентно жури с председател Славейко Кънчев, членовете на журито бяха представители от Евроток и бивши ученици на ПГИТ, между които Благой Нонев и Иван Пелев. Наградите на победителите бяха подсигурени от ПГИТ „Алеко Константинов” и Евроток, като Славейко Кънчев даде на наградените ученици сертификат на Евроток, а наградите на Гимназията бяха предметни. Всички участници от 9-а до 12-е клас получиха грамоти за участие. За присъстващите на демонстрационния конкурс беше изнесена богата програма, наситена със стихове, народни танци, танци на двойки от „Импулс”, презентация за света на кулинарното изкуство. Нагледно бе демонстриран обичаят Зарязване.

    След награждаването всеки можеше сам да усети вкуса на приготвените кулинарни изкушения.

    Вижте част от обстановката по време на конкурса:

Get Adobe Flash player

Коментари

Ееее пак много хубави ястия... хахах малко за нас има ли, гледащите !?

#2 Rdlk в Понеделник, 15 февруари 2010 13:17

stigate ve4e sas tezi mandji!nali ste gimnaziq po ikonomika......?!koga 6te napravite sastezanie po s4etovodstvoooo?!Ili togava badete gimhaziq po hrani i tehnologii...!

#1 djek в Понеделник, 15 февруари 2010 11:56

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени