Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Нови успехи за ПК „Чепинец”

21 декември 2014, Неделя | 08:57 | общество

ПК „Чепинец” с нови успехи

На 20-ти декември в Пазарджик се проведе VI–я турнир по плуване „Шампион”,  организиран от едноименния клуб.Освен домакините участваха плувни клубове от София,Благоевград и Велинград.Състезанието  беше  за най-малките възрасти- деца от 6-12 години. В последната си проява  за годината плувците на ПК „Чепинец” се представиха отлично спечелвайки  20 медала-8 златни,6 сребърни  и 6 бронзови.

Медали в отделните възрасти  спечелиха: Георги Целев,Заварин Балтаджиев,София Николова, Петър Мицин,Доротеа Николова,Елисавета Чорбаджиева,Васил Андонов,Валентин Стойнов,Мила Чорбаджиева и Надежда Тупарова

Треньорите Любов и Христо Доксинови пожелават на всички свои състезатели ,бивши и настоящи, много усмивки и щастливи моменти покрай коледните и новогодишни празници !

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени