Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Планово реновиране и почистване на градската среда във Велинград

18 август 2016, Четвъртък | 21:05 | прессъобщение

Планово реновиране и почистване на градската среда във Велинград

По инициатива на кмета на Община Велинград д-р Костадин Коев продължават действията по облагородяването и възстановяването на градската среда. Наред с изцяло възстановените три пешеходни моста, реновирането на част от уличното осветление, облагородяването на парка „ Вельова баня”, асфалтираните до момента пътни участъци и т.н.продължава почистването на централен гробищен парк от дървета, пречупени клони, храсти и треви, беше укрепена външната  метална ограда.

Районът около паметника на „Иван Бандаков”, намиращ се между бул. „Съединение” и ул. „8-ми Март”, предстои да бъде изцяло реновиран. Към настоящия момент се подменят бордюри, предстои да бъдат изградени нови тротоарни площи, еднакви с останалата част на бул. „Съединение”и парково пространство.

Коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени