Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Велинград с почистени улици

06 януари 2017, Петък | 17:00 | прессъобщение

След натрупалата се снежна покривка , Велинград отново осъмна с почистени улици

7  снегопочистващи и опесъчаващи машини на  новата почистваща фирма „КМД“,  работиха без прекъсване цяла нощ, за да може всички граждани спокойно , при зимни условия, да се придвижват  до работните си места.  Започнаха да почистват и полагат сол и пясък веднага след като започна снеговалежът, а не както е по указания при наличието на 4 см снежна покривка на пътното платно.

Почистени са приоритетни райони около предприятия, детски градини, училища, болнични заведения, автогарата и ЖП гарата и малките улици в отделните квартали. Съобразно лошите метеорологични условия се полагат максимум усилия градът да бъде почистен, като усилията продължават. Очаква се да бъдат почистени и второстепенните пътища в града. Извършва се и ръчно почистване на и около спирките на градския транспорт и тротоарите. Положени са над 200 тона пясък и сол по обработените пътни мрежи.

Община Велинград  припомня на всички граждани, според  наредба № 1  за „Поддържане и опазване на обществения  ред, чистота и имущество на територията на община Велинград“, че всички собственици, наематели и ползватели на жилищни и търговски, офиси и гаражи са длъжни да почистват прилежащите им площи.

Коментари

Толкова добре са почистени,че снощи се завъртяхме с колата точно при автогарата.Да не говорим за малките улици,които дори не са докоснати.Хубаво е,че по града се разхождат 3-4 машини,но поне да вършат някаква работа.

#1 123 в Петък, 06 януари 2017 17:17

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени