Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Почистваме Велинград

20 април 2010, Вторник | 16:08 | прессъобщение

Общината организира кампания по почистване на Велинград и населените места

ЗемяПо повод 22 април-Световния ден на земята общинското ръководство на Велинград организира кампания за почистване на града, съобщи Росица Пашова, PR на Община Велинград. Кампанията ще се проведе в четвъртък от 8,30 ч. до 13.00 ч. В специално обръщение до съгражданите си кметът на родопската община Иван Лебанов  призова всички жители, фирми и институции / учебни и детски заведения, банкови клонове, поделението на „Български пощи” и др./ да се включат в инициативата. В нея ще участват и служителите на Общинска администрация и бюджетните звена.

Нека всеки от нас да почисти около жилището си, местоработата, зелените площи, тротоари и алеи, защото Велинград е на всички и отговорно трябва да работим за облика му, на СПА-столица на Балканите и на България, призова кметът Иван Лебанов.Кметовете на 18-те селища също трябва да организират жителите да си почистят пред домовете и тротоарните площи. Всички граждани, които излизат на излет в гората, да бъдат грижовни и добросъвестни и да не замърсяват след себе си поляните и заслоните в планината.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени