Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Още една инициатива за почистване

20 април 2010, Вторник | 19:42 | общество

Институции и граждани почистват пространствата около минералните извори на Велинград

Сградата на Община Велинград На 21 април Басейнова дирекция-Пловдив, съвместно с ИК „Да поработим за Велинград” и Община Велинград, организират акция за почистване на пространствата около минералните извори на гр.Велинград. Участие в инициативата са заявили ученици от ПГГС „Христо Ботев”, ЕСПУ „Св.св.Кирил и Методий”, ОУ „Христо Ботев”, ОУ „Неофит Рилски”, Клуб на запасните офицери, клубовете на пенсионерите в кв.Каменица и кв.Чепино, „Евроводкомерс”, хотелите „Рич” и „Деви”и много граждани.

Предвижда се Басейнова дирекция-Пловдив да отвори „Приемна на открито”, която ще даде възможност на гражданите и гостите на гр.Велинград да поставят въпроси, свързани със спазването и прилагането на Закона за водите.Тазгодишното честване на Деня на Земята 22 април, организирано от Международната мрежа за Деня на Земята, е посветено на 40–та годишнина от деня, в който за първи път е бил отбелязан този ден.

Очакваме Ви на 21 април /сряда/ в 9:30 часа, зад хотел „Рич”-до Кремъчна (Мъжка) баня; 10:00 часа-извор „Власа” в кв.Каменица, 11:00 часа-„Радонови бани”; 11:00-Вельова баня-кв.Лъжене.

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени