Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Почитаме руските освободители

03 март 2014, Понеделник | 10:14 | празник

Венци и цветя за руските освободители

Почит към руските освободители

На 2-ри март, в 11ч. пред  чешмата в парк „Освободители“  в знак на признателност към руските освободители венци и цветя поднесоха признателни граждани, културни и обществени дейци.

На тържествената церемония, отбелязваща 136 години от посрещането на руските освободители от каменчани, присъстваха кметът Иван Лебанов, зам. кметът Георги Янчев, председателят на Общински съвет Диана Кехайова, Недялка Стефанова- директор ОКВ, Невена Шуманова –експерт ОКВ, Станислава Енчевска- PR Община Велинград, общински съветници.

На мястото бе извършен водосвет от поп Антон, а кратка поетична композиция изпълниха учениците от СОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ Стоян Димитров и Маги Петричева

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени