Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Почитаме Апостола

19 февруари 2014, Сряда | 21:44 | прессъобщение

Тържествен концерт в памет на Апостола

Венци и цветя пред плочата на Васил Левски

Малката зала на НЧ „Васил Левски 1904“ се оказа тясна да побере всички онези, дошли да почетат паметта на Васил Левски по повод 141 години от обесването му. Малко преди тържествения концерт пред паметната плоча на Апостола венци и цветя бяха поднесени от Общинска администрация, Общински съвет, НЧ „Васил Левски“, НЧ „Отец Паисий“, СОУ „Васил Левски“, СОУ „Св.Св.Кирил и Методий“, ОУ „Христо Ботев“, граждани от Велинград.

Гости на тържествения концерт бяха Диана Кехайова, общински съветници, директори на училища, културни деятели.

Рецитал за Апостола

Изпълненията на група за стари градски песни „Вела“, мъжка фолклорна група,народния хор при ДЮАНПТ „Здравче- венче“, трогателния рецитал на четвъртокласниците от СОУ „Васил Левски“ , тържествената минута мълчание- всичко бе в памет на безсмъртния Апостол, който ни завеща:

Ако печеля, печели цял народ,

Ако загубя- губя само мене си. 

Коментари

Няма коментари

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:

Пролетно хоро 2019
21 март 2019 | 07:38
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени