Велинград e спа столицата на Балканите. Всичко за Велинград ще откриете тук - Новини и личности от Велинград, бизнес и туризъм...

Почетно отличие за инж. Росица Рускова

28 май 2015, Четвъртък | 14:27 | прессъобщение

Росица Рускова с почетно отличие "Неофит Рилски"

Ден след отбелязването на 24.05.2015г., Деня на българската просвета и култура, в 18 СОУ „Уилям Гладстон“-гр. София, на официална церемония беше връчено почетното отличие „Неофит Рилски“ на учители, директори на училища, просветители от цялата страна. От област Пазарджик  получиха отличиeто петима учители и един директор,  от образователния министър Тодор Танев.

Сред удостоените  беше и инж. Росица Рускова-  Директор на Професионална гимназия по дървообработване „Иван Вазов“-гр. Велинград. Призът  е доказателство  за високите й постижения в областта на педагогиката и в развитието на образователната и професионалната  сфера .

Високото отличие се връчва по предложение на Регионалния инспекторат по образование-гр. Пазарджик, общинската синдикална организация, социалните партньори  и с одобрение от комисията в МОН.

Призът “Неофит Рилски“ е признание за високата професионална компетентност на инж.Рускова, нейната инициативност, отговорност и всеотдайност с колегите , преподавателите, учениците  и родителите им. Тя успява  с такт и сърдечност  да стимулира възпитаниците на гимназията да участват активно в извънучилищни дейности и инициативи и да доказват своите умения и качества.   

Пример за  това са многобройните призови места от национални състезания и конкурси с професионална насоченост.

Инж.Росица Рускова изказва благодарност  на колектива на ПГД“Иван Вазов“,ученици , семейство и приятелите , за подкрепата  в настоящите и бъдещите успехи  на професионално ниво. 

Коментари

Достоен директор, прекрасен Човек,отличен професионалист, всеотдаен колега!Пожелавам и още много успехи занапред!Заслужава ги!

#1 учител в Вторник, 09 юни 2015 13:02

Изпратете коментар.

Вашето име (псевдоним):

:):Dlol  :(:<  huh  thumbdownthumbup  c

Вашият имейл:

 Екипът на Градвелин.ком си запазва правото да изтрива коментари по собствена преценка. При неточности в публикациите, моля информирайте ни по скайп или имейл.

Най-коментирани новини през последния месец:


01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00

01 януари 1970 | 02:00
 

Тази страница е защитена от Закона за авторско право и сродните му права. Никоя част от тази страница не може да бъде използвана под какъвто и да е начин без изричното, писмено съгласие на авторите.

© 2009-2010 - Gradvelin.com - Велинградска медийна и информационна агенция - Всички права запазени